iPhone 13 review

Γιατί να αγοράσεις το iPhone 13;

FaidwnasUncategorized

iPhone 13 reviewΌταν κυκλοφόρησε το iPhone 13 όλοι οι fan των συσκευών Apple ενθουσιαστήκαμε και θελήσαμε να μάθουμε τι το ξεχωριστό έχει αυτό το iPhone από τα προηγούμενα και γιατί πρέπει να το αποκτήσουμε. Είμαστε εδώ λοιπόν για να σας λύσουμε την απορία και να σας αναφέρουμε απλά και συνοπτικά γιατί πρέπει να το κάνετε δικό σας άμεσα.
Όποια έκδοση κι αν διαλέξετε, iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro ή 13 Pro Max το μόνο σίγουρο είναι ότι θα μείνετε ικανοποιημένοι και οι λόγοι είναι οι εξής:

1. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ
Τα iPhone είναι γνωστά για την εξαιρετική ποιότητα κάμερας, αφού δεν είναι τυχαία το εργαλείο όλων των Instagram/Influencers. Και οι τέσσερις εκδόσεις του iPhone 13 διαθέτουν μία επαναστατικά καλή κάμερα.
Συγκεκριμένα, το iPhone 13 και 13 Mini έχουν μεγαλύτερο αισθητήρα κάμερας, για να κάνουν δυνατή την λήψη ποιοτικών φωτογραφιών και βίντεο υπό συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ το 13 Pro και 13 Pro Max προσφέρουν δυνατότητα Night Mode, με το οποίο καθίσταται εφικτή η λήψη φωτογραφιών και βίντεο σε σκοτεινό περιβάλλον ή με ελάχιστο φως.
Όλες οι εκδοχές του iPhone 13 διαθέτουν επίσης υπερευρυγονική κάμερα (ultra wide camera) και τηλεφωτογραφικό φακό (telephoto lens) για κινηματογραφικά πλάνα απίστευτης ευκρίνειας και καλλιτεχνικής ευελιξίας. Πρόκειται λοιπόν για ένα must-have εργαλείο τόσο για τους ερασιτέχνες φωτογράφους όσο και για τους λάτρεις των φωτογραφιών/video.

2. ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ
Όπως πολύ απλά αναφέρουμε στην επικεφαλίδα, το iPhone 13 διαθέτει τον επεξεργαστή Α15 Bionic, που σύμφωνα και με ισχυρισμούς της εταιρείας, αποτελεί τον γρηγορότερο επεξεργαστή της αγοράς.
Το συγκεκριμένο chip προσφέρει 30% καλύτερα γραφικά από τα υπόλοιπα smartphones, καθώς και 50% δυνατότητα γρηγορότερου επεξεργαστή (CPU). Αυτή η αναβάθμιση είναι σίγουρο ευνοϊκή για gamers, αλλά και όσους χρησιμοποιούν το iPhone ως εργαλείο για τη δουλειά τους και επιζητούν την καλύτερη ταχύτητα στην αγορά smartphone.

3. ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Όλα τα μοντέλα του iPhone 13 (13 mini, 13 Pro, 13 Pro Max) λειτουργούν με λογισμικό iOS 15. Πρόκειται για μία πολύ θετική εξέλιξη στις ενημερώσεις ασφαλείας και την εφαρμογή Privacy Report.
Ειδικότερα, με το Privacy Report μπορείς να επιβλέπεις διεξοδικά τις εφαρμογές σου και να είσαι πάντα ενήμερος σχετικά με το πού και πώς χρησιμοποιούνται τα δεδομένα σου (και αν εμπλέκονται τρίτοι σε αυτό). Με το Privacy Report έχεις πάντα την δυνατότητα να επιλέγεις μέσα από τη συσκευή σου πού θα μοιράζονται (ή όχι) τα προσωπικά σου δεδομένα.

4. ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΜΠΑΤΑΡΙΑ
Μιλώντας απλά και συγκριτικά, θα σας παραθέσουμε τις βασικές διαφορές στην αντοχή της μπαταρίας του iPhone 13 (13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max) σε σχέση με το iPhone 12:
1. To iPhone 13 Mini έχει δυνατότητα φόρτισης που αντέχει έως δεκαεφτά ώρες. Δύο ώρες παραπάνω από την ίδια εκδοχή του iPhone 12.
2. Το iPhone 13 κρατάει δεκαεννιά ώρες, επίσης δύο ώρες παραπάνω από το αντίστοιχο μοντέλο του iPhone 12.
3. Το iPhone 13 Pro κρατάει 22 ώρες. Πέντε ώρες δηλαδή παραπάνω από το iPhone 12 Pro.
4. Το iPhone 13 Pro Max έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια, φτάνοντας τις είκοσι οχτώ ώρες – ακριβώς οχτώ ώρες παραπάνω από το iPhone 12 Pro Max !

5. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΧΡΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ
Μικρό επιχείρημα κι όμως σημαντικό για εσάς εκεί έξω που η εμφάνιση μετράει! Το iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max διατίθεται σε πολλά χρώματα για να επιλέξεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει. Το iPhone 13 και 13 Μini είναι διαθέσιμο σε μπλε, ροζ, μαύρο (midnight), χρυσό (starlight) και κόκκινο, ενώ τα 13 Pro και 13 Pro Max κυκλοφορούν σε αργυρό, χρυσό, γραφίτης και μπλε μαρέν (sierra blue).

6. ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ
Ναι, είναι και πιο ανθεκτικό! Σε αντίθεση με προγενέστερα μοντέλα και άλλα smartphone, η οθόνη του iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max διαθέτει κεραμική επένδυση, υλικό πολύ πιο ανθεκτικό από το τζάμι. Η ανθεκτικότητα όμως δεν σταματά εκεί, αφού διαθέτει πιστοποιητικό ΙΡ68.
Το πιστοποιητικό αυτό σημαίνει ότι το iPhone σας είναι ανθεκτικό σε γλυκό νερό (χωρίς ορμή), μέχρι 1,5 μέτρο βάθος αλλά και μισή ώρα πλήρης βύθισης.

7. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ IPHONE
Και τώρα ήρθε η σημαντικότερη αναβάθμιση: η εσωτερική μνήμη. Μπορείς να επιλέξεις το iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max με μνήμη 128GB, ή έως και 1ΤΒ.
Πρόκειται για τον μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο για iPhone μέχρι στιγμής. Για όλους εσάς που δεν σας φτάνει ποτέ ο χώρος και καταλήγετε να διαγράφετε φωτογραφίες, εφαρμογές και αρχεία, το iPhone 13 είναι μία ιδανική επιλογή.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ UNBREAK ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ IPHONE 13
Μπορείς φυσικά να αγοράσεις στο Unbreak το iPhone 13, 13 Mini, 13 Pro, 13 Pro Max , σε ανταγωνιστική τιμή και άμεση διαθεσιμότητα. Αν ωστόσο δεν θέλεις να διαθέσεις το ποσό και προτιμάς να δοκιμάσεις πρώτα τα νερά, μπορείς να βρεις μεταχειρισμένο iPhone 13 σε εξαιρετική κατάσταση, με εγγύηση 6 μηνών από την έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας!
Αν βέβαια δεν πείστηκες για τις δυνατότητες του iPhone 13, μπορείς πάντα να βρίσκεις στο Unbreak όλα τα μεταχειρισμένα iPhone των τελευταίων χρόνων (iPhone 8, iPhone Χ, iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11, iPhone 12) στο budget που ψάχνεις ή να κάνεις ανταλλαγή iPhone με καινούργιο ή μεταχειρισμένο!