apple let loose event

Μην χάσετε το διαδικτυακό event “Let Loose” της Apple

FaidwnasUncategorized

apple let loose event

Mε καλά νέα υποδέχτηκε την εβδομάδα η Apple, που έκανε πρόσφατα ανακοίνωση για ένα event που διοργανώνει. Η πρόσκληση του event έχει το tagline “Let Loose” και δείχνει μια καλλιτεχνική απεικόνιση ενός Apple Pencil, υποδεικνύοντας ότι το επίκεντρο του event θα είναι τα iPads.
Το event Let Loose” θα λάβει χώρα την Τρίτη, 7 Μαΐου, στις 17.00 ώρα Ελλάδος, με ζωντανή μετάδοση που θα είναι διαθέσιμη στο Apple.com και στο YouTube, επιτρέποντας σε όλους τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν. Κατά τη διάρκεια του event λοιπόν, φημολογείται ότι η Apple θα ανακοινώσει νέα μοντέλα iPad Pro και iPad Air, μαζί με κάποια επιπλέον αξεσουάρ Apple Pencil και Magic Keyboard.

Τι πιθανολογούμε για τις ανακοινώσεις Apple Event

Βάσει των τελευταίων φημολογιών αλλά και της μεγάλης ζήτησης στις συγκεκριμένες σειρές προϊόντων, αναμένουμε:

  • Δύο νέα μοντέλα iPad Pro με το τσιπ M3, οθόνες OLED, λεπτότερο περίβλημα, λεπτότερα πλαίσια, επιλογή ματ οθόνης, εμπρόσθια κάμερα τοποθετημένη σε οριζόντια θέση, άλλες σχεδιαστικές αλλαγές και ενδεχομένως MagSafe ασύρματη φόρτιση.
  • Δύο νέα μοντέλα iPad Air με το τσιπ M2 και εμπρόσθια κάμερα τοποθετημένη σε οριζόντια θέση, συμπεριλαμβανομένου ενός πρωτοποριακού iPad Air 12,9 ιντσών με οθόνη mini-LED.
  • Ένα νέο Magic Keyboard για το iPad Pro με αλουμινένιο περίβλημα, μεγαλύτερο trackpad και άλλες σχεδιαστικές αλλαγές.
  • Ένα νέο Apple Pencil, το οποίο ενδέχεται να έχει μια νέα χειρονομία “συμπίεσης” για ορισμένες ενέργειες και να υποστηρίζει το visionOS μελλοντικά.

 

Μείνετε συντονισμένοι στο Unbreak 

Η Apple δεν έχει κυκλοφορήσει νέα iPads από τα τέλη του 2022, επομένως αυτό το event είναι πολυαναμενόμενο για τους χρήστες των προηγούμενων μοντέλων αλλά και για τους λάτρεις των Apple προϊόντων. Φυσικά, μην ξεχνάμε ότι είμαστε λίγες μόνο εβδομάδες μακριά από το Παγκόσμιο Συνέδριο Προγραμματιστών της Apple, που θα διεξαχθεί από τις 10 έως τις 14 Ιουνίου. 

Σε αυτό θα μάθουμε περισσότερα για το iOS 18 αλλά και για όλα τα άλλα προϊόντα που ετοιμάζει η εταιρεία. Μείνετε συντονισμένοι και με το Unbreak θα τα μαθαίνετε όλα πρώτοι!