Διαφορές iPhone 12 iPhone 15

Πόσο διαφέρουν τελικά το iPhone 12 και iPhone 15;

FaidwnasUncategorized

Διαφορές iPhone 12 iPhone 15Η τεχνολογία στον τομέα των smartphone εξελίσσεται με εντυπωσιακούς ρυθμούς, και η Apple είναι πάντα μπροστά στην κατασκευή πρωτοποριακών συσκευών. Μεταξύ των δημοφιλών μοντέλων της εταιρείας, το iPhone 12 και το πιο πρόσφατο iPhone 15 έχουν προκαλέσει έντονο ενδιαφέρον. 

Ωστόσο, ενώ το iPhone 15 μπορεί να είναι το νεότερο μοντέλο, ένα καινούργιο ή και  μεταχειρισμένο iPhone 12 παραμένει μια ελκυστική επιλογή για πολλούς λόγους. Ας δούμε μερικούς από αυτούς πιο αναλυτικά: 

Σχεδιασμός και Οθόνη

Αρχίζοντας από τον σχεδιασμό, τόσο το iPhone 12 όσο και το iPhone 15 προσφέρουν μια εκθαμβωτική εμφάνιση που αντανακλά την υψηλή ποιότητα κατασκευής της Apple. Το iPhone 15 μπορεί να έχει κάποιες μικρές αλλαγές στον σχεδιασμό, αλλά η ουσιαστική διαφορά σε αυτό τον τομέα είναι περιορισμένη.

Όσον αφορά την οθόνη, το iPhone 15 προσφέρει μια ελαφρώς βελτιωμένη οθόνη με υψηλότερη ανάλυση και ακόμη πιο ζωντανά χρώματα. Αν και αυτό είναι μια αναβάθμιση, στην οθόνη για iPhone 12 παρατηρούμε εξαιρετικά στοιχεία που προσφέρουν παραπάνω από επαρκή ανάλυση και απόδοση για τις καθημερινές ανάγκες του μέσου χρήστη.

Απόδοση και Λειτουργικότητα

Το iPhone 15  είναι φυσικά πιο ισχυρό από το iPhone 12, με νέο επεξεργαστή και βελτιώσεις στην επιμέρους τεχνολογία του. Αυτό σημαίνει ότι το iPhone 15 μπορεί να ανταπεξέλθει σε ακόμη πιο απαιτητικές εφαρμογές και παιχνίδια, με μεγαλύτερη άνεση σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα. Ωστόσο, για τις περισσότερες καθημερινές εργασίες και χρήση που αφορούν τον μέσο χρήστη, ένα refurbished iPhone 12 με εγγύηση παραμένει απόλυτα ικανοποιητικό, αφού ο επεξεργαστής του είναι αδιαμφισβήτητα ένας από τους καλύτερους στην αγορά smartphone.

Όσον αφορά το λειτουργικό σύστημα, και τα δύο μοντέλα τρέχουν το iOS, αλλά το iPhone 15 είναι στην πλεονεκτική θέση της να υποστηρίζει τις ενημερώσεις λογισμικού για περισσότερα χρόνια σε σύγκριση με το iPhone 12 που κυκλοφόρησε παλαιότερα. Αυτό σημαίνει ότι οι χρήστες του iPhone 15 θα έχουν πρόσβαση σε νέες λειτουργίες και βελτιώσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Μην ανησυχείτε όμως γιατί ένα metaxeirismeno iphone 12 θα λαμβάνει ενημερώσεις μέχρι το 2025/2026. Έχετε έναν χρόνο για να σκεφτείτε τις επιλογές σας!

Κάμερα και Λειτουργίες

Και τα δύο μοντέλα διαθέτουν εξαιρετικές κάμερες, αλλά το iPhone 15 έχει μια ελαφρώς βελτιωμένη φωτογραφική εμπειρία με νέες λειτουργίες και βελτιώσεις στο λογισμικό επεξεργασίας εικόνας. Αυτό μπορεί να είναι σημαντικό για τους λάτρεις της φωτογραφίας, τους influencers ή και επαγγελματίες φωτογράφους.

Ωστόσο, για τον μέσο χρήστη, η κάμερα του refurbished iPhone 12 εξακολουθεί να προσφέρει εντυπωσιακές επιδόσεις με 12 megapixel κύρια κάμερα, optical image stabilization (OIS), ευρυγώνιο φακό με διάφραγμα f/2.4, night mode, smart HDR 3 και την εγγραφή βίντεο σε 4K σε 24, 30 ή 60 fps. Διαθέτει λειτουργίες που ικανοποιούν ακόμα και ειδικούς του χώρου της φωτογραφίας.

Κόστος συσκευής και αξεσουάρ

Όπως είναι λογικό, τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Apple κοστίζουν περισσότερο από τα παλαιότερα. Αυτό σημαίνει ότι ένα καινούργιο iPhone 12 είναι σαφώς πιο οικονομικό απ’ότι το καινούργιο iphone 15, ακόμα και από ένα μεταχειρισμένο iphone 15.

Παράλληλα, το iPhone 12 έχει κυκλοφορήσει εδώ και 5 χρόνια και είναι επομένως πιο εύκολο να βρείτε ανταλλακτικά, μεγαλύτερη ποικιλλία από θήκες και άλλα αξεσουάρ σε χαμηλότερες τιμές. Αυτό μπορεί να είναι σημαντικό για όσους επιθυμούν να προστατεύσουν τη συσκευή τους ή θέλουν απλώς να αλλάζουν θήκες iphone με μεγαλύτερη συχνότητα.

Γιατί να αγοράσεις iPhone από το Unbreak;

Το καινούργιο iPhone 15, λοιπόν, προσφέρει φυσικά ορισμένες αναβαθμίσεις σε σχέση με ένα καινούργιο iPhone 12. Οι διαφορές τους όμως ενδέχεται να μην είναι τόσο σημαντικές για όλους τους χρήστες. 

Ένα metaxeirismeno iPhone 12 παραμένει ένα εξαιρετικό smartphone με εκπληκτικές επιδόσεις και χαρακτηριστικά που εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και αξιόπιστα στην καθημερινή χρήση. Αν θέλετε να αγοράσετε ένα καλό iphone χωρίς να δώσετε μεγάλο ποσό, αλλά να έχετε κι όλα τα οφέλη των συσκευών apple, το iPhone 12  είναι μία εξαιρετική επιλογή.

Στο Unbreak μπορείς να επιλέξεις όποια από τις συσκευές Apple σου αρέσει, σε ανταγωνιστική τιμή και με άμεση διαθεσιμότητα. Διαθέτουμε όλα τα μεταχειρισμένα iPhone των τελευταίων χρόνων σε εξαιρετική κατάσταση, με εγγύηση 6 μηνών από την έμπειρη ομάδα των τεχνικών μας. Απόκτησε το iphone που επιθυμείς με την δυνατότητα που παρέχουμε για ανταλλαγή iPhone με καινούργιο ή μεταχειρισμένο iphone τελευταίας τεχνολογίας!