Unbreak- Apple iPhone 11

9 Λόγοι για να επιλέξεις iPhone σειράς 11, το 2023

FaidwnasUncategorized

Unbreak- Apple iPhone 11

Το iPhone 11, 11 Pro και 11 Pro Max το 2023.

Aν και έχουν περάσει κάποια χρόνια από την αρχική κυκλοφορία του, το iPhone 11 (και 11 Pro, 11 Pro Max) εξακολουθεί να είναι μία πολύ καλή επιλογή για αγορά iPhone, ως λειτουργικό, σύγχρονο και αποδοτικό smartphone.

Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά γιατί εξακολουθεί να είναι μία καλή επιλογή η αγορά iPhone 11 το 2023:

1. ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΙΤΗ ΤΙΜΗ

Όπως θα περίμενε κανείς, η τιμή του iPhone 11 είναι ελκυστική για όποιον θέλει να συνδυάσει τα οφέλη μιας συσκευής Apple με μεγάλη αποδοτικότητα, σε προσιτό και λογικό budget για smartphone.

2. ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ

Το iPhone 11 έχει ισχυρό επεξεργαστή A13 Bionic chip και εξαιρετική απόδοση για καθημερινή χρήση, περιήγηση στο διαδίκτυο και εκτέλεση απαιτητικών εφαρμογών. Δεδομένου ότι το τελευταίο μοντέλο iPhone 14 διαθέτει τον A16 Bionic chip, το iPhone 11 δεν απέχει πολύ.

3. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΓΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ 4Κ VIDEO

Εχει διπλή κάμερα 12 MP με υπερευρυγώνιο και ευρυγώνιο φακό. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Λήψη φωτογραφιών υψηλής ευκρίνειας, λήψη βίντεο 4K καθώς και λειτουργία νυχτερινής λήψης.
Όπως όλα τα iPhone των τελευταίων χρόνων, το iPhone 11 αποτελεί μία ιδανική συσκευή τόσο για όσους έχουν πάθος με τη φωτογραφία, όσο και για όσους το χρησιμοποιούν ως εργαλείο για ποιοτικά αποτελέσματα φωτογραφιών και video.

4. ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΖΩΗΣ

Σημαντικότατο αίτημα των αγοραστών, σε μία εποχή που το κινητό είναι διαρκώς σε χρήση. Από μηνύματα για τη δουλειά και επικοινωνία με φίλους, μέχρι χαλαρό scroll και ώρες video, η διάρκεια ζωής της μπαταρίας ενός smartphone είναι must.
To iPhone 11 λοιπόν δεν απογοητεύει, αφού προσφέρει:
• Αναπαραγωγή βίντεο έως 17 ώρες.
• Αναπαραγωγή βίντεο (μετάδοση ροής) έως 10 ώρες.
• Αναπαραγωγή ήχου έως 65 ώρες.
• Δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Συγκεκριμένα, φόρτιση έως και 50% σε 30 λεπτά με τροφοδοτικό 20 W ή ισχυρότερο.
• Δυνατότητα ασύρματης φόρτισης.

5. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ

Το iPhone 11  έχει πρόσβαση σε όλες τις νέες λειτουργίες και βελτιώσεις του συστήματος, security patches, βελτιώσεις απόδοσης και πλήρη υποστήριξη από την Apple, το 2023

6. ΑΠΛΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Το iPhone 11 έχει μοντέρνο και ελκυστικό σχεδιασμό, με οθόνη 6  Liquid Retina HD, ελαιοφοβική επίστρωση για προστασία από δαχτυλιές και γυάλινη πίσω πλευρά.
Διατίθεται σε 6 εντυπωσιακά χρώματα, (μαύρο, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο, λευκό και μοβ) και έχει βαθμολογηθεί ως ανθεκτικό στο νερό με βάση τα πρότυπα πιστοποίησης IP68. Αυτή η πιστοποίηση σημαίνει ότι το iPhone 11 μπορεί να αντέξει βύθιση σε νερό έως και 2 μέτρα βάθος για ένα χρονικό διάστημα έως και 30 λεπτά, χωρίς να υποστεί ζημιά.
Είναι ωστόσο σημαντικό να σημειωθεί ότι η πιστοποίηση IP68 αναφέρεται κυρίως σε καθημερινές καταστάσεις χρήσης, όπως πιτσίλισμα νερού, προστασία από βροχή ή κατά λάθος πτώση σε νερό. Επίσης, η ανθεκτικότητα στο νερό μπορεί να μειωθεί με την πάροδο του χρόνου ή λόγω καταστάσεων όπως ρωγμές ή φθορές στη συσκευή.

7. ΤΟ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ FACE ID

Η τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου Face ID που εγκαινιάστηκε με το iPhone X το 2017, συνεχίζεται με το iPhone 11. Παρέχει ασφάλεια και ευκολία χρήσης για το ξεκλείδωμα της συσκευής, ενώ λειτουργεί εξίσου καλά ως μορφή πιστοποίηση σε εφαρμογές και πληρωμές.

8. ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟΣ ΑΠΟΘΗΚΕΥΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και τη χρήση που κάνετε στη smartphone συσκευή σας, ο αποθηκευτικός χώρος είναι από πολύ έως πάρα πολύ σημαντικός για εσάς. Η εξαιρετική κάμερα που διαθέτουν τα iPhone συγκεκριμένα, ευνοεί την λήψη πολλών φωτογραφιών και video, ενώ οι αμέτρητες εφαρμογές του Apple Store είναι πειρασμός για τους χρήστες iPhone.
Σε κάθε περίπτωση, σας καλύπτει αφού ο μέγιστος αποθηκευτικός χώρος που προσφέρει είναι 256GB. Είναι διαθέσιμο σε τρεις εκδόσεις αποθηκευτικού χώρου: 64GB, 128GB και 256GΒ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το μόνο με μεγαλύτερο αποθηκευτικό χώρο είναι το iPhone 13 με 512GB.

9. ΟΛΑ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΜΙΑΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ APPLE

Μπορεί να κυκλοφόρησε το 2019, αλλά το iPhone 11 (11 Pro, 11 Pro Max) πληροί όλα τα κριτήρια μίας εξαιρετικής ποιότητας Apple συσκευής. Πρακτικά λοιπόν, έχει πρόσβαση στο Apple «οικοσύστημα», συμπεριλαμβανομένου του App Store, iCloud, και την εύκολη και άμεση σύνδεση με άλλες Apple συσκευές.

Στο Unbreak θα βρεις μεταχειρισμένο iPhone 11 (11 Pro, 11 Pro Max) σε εξαιρετική κατάσταση και με εγγύηση 6 μηνών, αλλά και καινούργιο σε πολύ προσιτή τιμή! Το iPhone 11 (11 Pro, 11 Pro Max) συνδυάζει την εγγύηση υλικών και λογισμικού Apple, χωρίς συμβιβασμό στην λειτουργικότητα και αποδοτικότητα των πιο σύγχρονων iPhone μοντέλων. Μην περιμένεις άλλο, απόκτησε το σήμερα!