Apple Tips, iPhone Tips, Ανακοινώσεις Apple

Πότε να περιμένουμε το iPhone 16 ? Χρονοδιάγραμμα Κυκλοφορίας iPhone 16 & iPhone 16 Pro

Apple announcement September

Η κυκλοφορία του iPhone ακολουθεί μια σαφή διαδικασία, ξεκινώντας από την ανακοίνωση του keynote της Apple και καταλήγοντας με τα iPhone στα χέρια των καταναλωτών. Ακολουθεί το χρονοδιάγραμμα:

1. Η Apple Στέλνει τις Επίσημες Προσκλήσεις για το Ειδικό Event

Αυτό συνέβη τη Δευτέρα, 26 Αυγούστου, και επιβεβαίωσε την ημερομηνία και την ώρα που θα παρουσιαστούν για πρώτη φορά τα νέα προϊόντα.

2. Το Ειδικό Event της Apple

Ξέραμε από την ημέρα που στάλθηκαν οι προσκλήσεις ότι το event θα γίνει στο Steve Jobs Theater στο Cupertino, τη Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσσημέρι.

3. Έναρξη Προ-παραγγελιών

Αυτή η ημερομηνία είναι συνήθως σταθερή. Συνήθως πέφτει την Παρασκευή, μία εβδομάδα πριν την ημερομηνία κυκλοφορίας, την εβδομάδα μετά το keynote. Φέτος, αυτό σημαίνει την Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου. Η ώρα μπορεί να αλλάξει, αλλά πέρυσι ξεκίνησε στις 5 π.μ. ώρα Ειρηνικού, δηλαδή 8 π.μ. Ανατολική και 1 μ.μ. στο Ηνωμένο Βασίλειο.

4. Κυκλοφορία του iOS 18

Αυτό συνήθως συμβαίνει την ίδια εβδομάδα με το keynote, αλλά η πρόβλεψή μου είναι ότι θα γίνει την επόμενη Δευτέρα, δηλαδή, στις 16 Σεπτεμβρίου γύρω στις 10 π.μ. ώρα Ειρηνικού, 1 μ.μ. Ανατολική, 6 μ.μ. Ηνωμένο Βασίλειο.

5. Οι Κριτικές του iPhone Δημοσιεύονται

Αυτό θα γίνει νωρίς την εβδομάδα μετά το keynote, πιθανόν σε διαφορετική ημέρα από τις κριτικές του Apple Watch. Επιλεγμένα μέσα ενημέρωσης θα παραλάβουν τα iPhone αμέσως μετά το ειδικό event, και οι κριτικές θα μπορούσαν να δημοσιευθούν την Τρίτη, 17 Σεπτεμβρίου ή Τετάρτη 18 στις 6 π.μ. ώρα Ειρηνικού, 9 π.μ. Ανατολική, 2 μ.μ. Ηνωμένο Βασίλειο, αν και αυτό το χρονοδιάγραμμα μπορεί να αλλάξει.

6. Πώληση των Apple iPhone 16 και iPhone 16 Pro

Σχεδόν πάντα, η Apple βάζει τα iPhone σε πώληση την Παρασκευή, την εβδομάδα μετά το keynote. Όλα δείχνουν ότι φέτος θα είναι στην ώρα τους, επομένως πιστεύω ότι σημαίνει Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου. Η ώρα είναι συνήθως νωρίς το πρωί τοπική ώρα, οπότε 7 π.μ. ή 8 π.μ., όπου κι αν βρίσκεστε.