Γιατί να επιλέξεις ενα μεταχειρισμένο iPhone;

FaidwnasUncategorized

Η αγορά μεταχειρισμένου iPhone έχει πολλά οφέλη που συνήθως δεν υπολογίζουμε. Πέραν του εμφανώς χαμηλότερου κόστους, μπορείς τελικά να βγεις κερδισμένος σε πολλά επίπεδα αφού καινούργια μοντέλα βγαίνουν σχετικά σύντομα το ένα μετά το άλλο.
Δεν χρειάζεται να επιδιώκουμε πάντα να έχουμε την τελευταία κυκλοφορία και είμαστε εδώ για να σας πούμε μερικούς μόνο από τους λόγους:

1. ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ IPHONE ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ
Λογικό και αναμενόμενο, τα μεταχειρισμένα iPhone έχουν φυσικά χαμηλότερο κόστος. Είτε πάρεις κάποιο από τα τελευταία μοντέλα (iPhone 12, iPhone 13), είτε κάποιο λίγο παλιότερο (όπως iPhone XS, iPhone XR, iPhone 11) είναι βέβαιο ότι η τιμή του θα είναι πιο προσιτή λόγω προγενέστερης χρήσης.

2. ΤΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΑ IPHONE ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΓΓΥΗΣΗ
Χαμηλότερο κόστος δεν σημαίνει και συμβιβασμός στην ποιότητα, γι’ αυτό και πάντα να επιλέγεις μεταχειρισμένα iPhone που διαθέτουν ακόμα εγγύηση. Στο Unbreak μεριμνούμε ώστε να έχετε το μοντέλο iPhone που θέλετε, γι’ αυτό παρέχουμε την δυνατότητα για ανταλλαγή μεταχειρισμένου iPhone με καινούργιο ή μεταχειρισμένο.
Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Αν έχετε χάσει την εγγύηση σας ή η συσκευή που έχετε δεν διαθέτει πλέον, μπορείτε να πουλήσετε το iPhone σας εύκολα και γρήγορα και να δώσουμε εμείς εγγύηση 6 μηνών στον αγοραστή. Εσείς από την άλλη, επιλέγετε από την μεγάλη γκάμα καινούργιων ή μεταχειρισμένων iPhone που διαθέτουμε και βγαίνετε διπλά κερδισμένος!

3. ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ IPHONE ME ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ APPLE ΣΥΣΚΕΥΏΝ
Μεταχειρισμένο iPhone μεν, Apple συσκευή δε. Μπορεί να αγόρασες ένα iPhone του ’19, αλλά η συσκευή έχει όλα τα οφέλη των καινοτομιών και παροχών της Apple. Εφαρμογές, ποιότητα υλικών, top λογισμικό, καινοτόμες κάμερες και καλαισθησία είναι εγγυημένα όποια χρονιά κι αν επιλέξεις. Και φυσικά, όπως είπαμε, ελέγχεις την λειτουργικότητα κάθε μέρους της συσκευής πριν το αγοράσεις!

4. ΔΙΕΞΟΔΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ ΚΑΙ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΕΜΠΙΣΤΟΥΣ ΠΩΛΗΤΕΣ
Πριν ενθουσιαστείς με την χαμηλή τιμή ενός μεταχειρισμένου iPhone που βρήκες σε κάποια πλατφόρμα ή μέσω γνωστού, φρόντισε να ελέγξεις διεξοδικά την κατάσταση του. Λόγω του πλήθους ενδιαφερόμενων αγοραστών, οι πωλητές μεταχειρισμένων iPhone έχουν επίσης αυξηθεί, και όχι απαραιτήτως προς όφελος του αγοραστή.
Όταν αποφασίσεις στο μεταχειρισμένο iPhone που σε ενδιαφέρει να αγοράσεις , προτείνουμε 3 απλά βήματα:
▪ Κάνε έρευνα αγοράς και σύγκρινε τις τιμές που πωλείται γενικά το μεταχειρισμένο iPhone που θέλεις. Απόφυγε τόσο τις συσκευές που πωλούνται σε πολύ υψηλή τιμή, όσο και αυτές που πωλούνται σε πολύ χαμηλή χωρίς εμφανή λόγο.
▪ Πραγματοποίησε δικό σου έλεγχο στο κατάστημα τεχνικών iPhone που εμπιστεύεσαι. Ό,τι κι αν εγγυάται ο ανεξάρτητος (μη πιστοποιημένος) πωλητής, προτίμησε να πάρεις και εσύ μία γνώμη για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται (ή λέγεται ότι βρίσκεται) το μεταχειρισμένο iPhone που σε ενδιαφέρει.
▪ Είτε πρόκειται για άτομο είτε για άγνωστο σε εσένα κατάστημα, έλεγξε κριτικές για να δεις τις εμπειρίες προηγούμενων αγοραστών.

Με την αγορά μεταχειρισμένου iPhone από το Unbreak, είσαι σίγουρος ότι αγοράζεις την συσκευή στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η ομάδα των τεχνικών μας παρέχει εγγύηση 6 μηνών και είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι προκύψει στην Apple συσκευή σας. Αν ψάχνεις κι άλλον ένα λόγο, μπορείς να δεις τις κριτικές των πελατών μας που προτίμησαν εμάς για την αγορά μεταχειρισμένου iPhone με εγγύηση, τεχνική υποστήριξη και προσιτή τιμή για κάθε budget και μοντέλο.

5. ΑΓΟΡΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΥ IPHONE ΓΙΑ ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Απροσδόκητο κι όμως αληθινό. Με την αγορά μεταχειρισμένου iPhone συμβάλλεις στην πολύ σημαντική μείωση ηλεκτρονικών αποβλήτων που πλήττουν ήδη τον πλανήτη. Η μεγαλύτερη χρονικά χρήση μίας ηλεκτρονικής συσκευή βοηθά και στην μείωση παραγωγής νέων ηλεκτρονικών συσκευών που επίσης επιβαρύνουν τον πλανήτη μας!

6. ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ IPHONE ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ
Αγοράζοντας μεταχειρισμένο το iPhone που σε ενδιαφέρει μπορείς να έχει πάντα το iPhone των τελευταίων ετών σε καλή τιμή και ακόμα καλύτερη κατάσταση. Αν από την άλλη σε ενδιαφέρει να έχεις πάντα το τελευταίο μοντέλο iPhone χωρίς να χάνεις πολλά χρήματα αλλά να είσαι και σίγουρος για την ποιότητα της αγοράς σου, έλα στο Unbreak για την υπηρεσία μας «ανταλλαγή iPhone με καινούργιο».
Μπορείς να ανταλλάξεις την συσκευή σου με το αμέσως επόμενο μοντέλο, κερδίζοντας ως έκπτωση το ποσό της συσκευής που ανταλλάζεις.

7. ΣΥΜΒΑΤΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ APPLE ΚΙΝΗΤΩΝ
Τα μεταχειρισμένα iPhone από το iPhone 8 και μετά, εξακολουθούν να σου προσφέρουν την τεχνική υποστήριξη και αναβαθμίσεις που χρειάζεσαι για μία ολοκληρωμένη χρήση της Apple συσκευής σου. Έχεις πρόσβαση στις τελευταίες αναβαθμίσεις software, iOS, συμβατότητα με εφαρμογές και τέλος αξεσουάρ κινητού.

Ελπίζουμε ότι βοηθήσαμε να καταλάβεις λίγο καλύτερα την αγορά μεταχειρισμένου iPhone, τους λόγους που χαίρει προτίμησης αλλά και πώς θα ωφεληθείς στο μέγιστο. Αν πάλι αποφάσισες ποιο μοντέλο iPhone θέλεις να κάνεις δικό σου, εύκολα και γρήγορα, ξέρεις πού θα μας βρεις!