Η Apple ανακοινώνει την εκδήλωση “Wonderlust”

FaidwnasUncategorized


Η Apple ανακοίνωσε σήμερα τα σχέδιά της να πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση την Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου στις 10:00 π.μ. ώρα Ειρηνικού. Όπως και πέρυσι, η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Steve Jobs Theatre στην πανεπιστημιούπολη Apple Park στο Κουπερτίνο της Καλιφόρνια.

Ενώ η εκδήλωση αναμένεται να ηχογραφηθεί προηγουμένως, η Apple προσκαλεί μέλη των μέσων ενημέρωσης στην πανεπιστημιούπολη για να παρακολουθήσουν την παρουσίαση αυτοπροσώπως και πιθανώς να έχουν χρόνο με τις νέες συσκευές μετά την παρουσίαση των προϊόντων.

Περιμένουμε το iPhone 15 6,1 ιντσών , το iPhone 15‌ Plus 6,7 ιντσών, το iPhone 15 Pro 6,1 ιντσών και το iPhone 15 Pro Max 6,7 ιντσών. Όλα τα μοντέλα αναμένεται να διαθέτουν το Dynamic Island , ένα ενημερωμένο τσιπ 5G από την Qualcomm, και κυρίως, μια θύρα USB-C αντί για μια θύρα Lightning.

Αναμένουμε να δούμε το πρώτο chip 3 νανομέτρων της Apple, το A17, να περιλαμβάνεται στα iPhone 15 Pro‌ και Pro Max, και οι φήμες δείχνουν ότι θα έχει ένα κουμπί Action αντί για διακόπτη σίγασης.

Το iPhone 15 Pro και το iPhone 15 Pro Max θα δουν πρόσθετες ενημερώσεις λειτουργιών που δεν θα είναι διαθέσιμες για τα τυπικά μοντέλα iPhone 15. Αναμένεται ένας μικρός επανασχεδιασμός με λεπτότερα πλαίσια και μικρές αλλαγές στις καμπύλες των γωνιών, καθώς και τα μοντέλα iPhone 15 Pro‌ θα έχουν πλαίσιο τιτανίου και όχι πλαίσιο από ανοξείδωτο χάλυβα.

Ενώ και τα μοντέλα Pro θα λάβουν αναβαθμίσεις κάμερας, το iPhone 15 Pro Max αναμένεται να αποκτήσει φακό ζουμ περισκοπίου που θα επιτρέπει οπτικό ζουμ 5x ή 6x, από 3x.

Δεδομένων όλων των νέων χαρακτηριστικών που λαμβάνουν τα iPhone 15 Pro‌ και Pro Max, συν το κόστος του αναβαθμισμένου τσιπ 3 νανομέτρων, οι βασικές τιμές για αυτές τις συσκευές θα μπορούσαν να αυξηθούν.

 

Παράλληλα με τα νέα μοντέλα iPhone 15, περιμένουμε επίσης το Apple Watch Series 9 και μια νέα έκδοση του Apple Watch Ultra.