iPhone ή Android

Γιατί να προτιμήσεις ενα iPhone απο ένα Android;

FaidwnasUncategorized

iPhone ή Android

Το κλασικό debate που όλοι έχουμε κάνει και για το οποίο όλοι έχουμε μία θέση. Εμείς θα παραθέσουμε αναλυτικά τη θέση μας υπέρ των iPhone αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχουν πλέον εξαιρετικής ποιότητας συσκευές Android, τόσο στο software όσο και στο hardware.

Γιατί όμως τα iPhone smartphone είναι καλύτερα από τις συσκευές Android;

ΤΑ IPHONE SMARTPHONES ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡA

O επεξεργαστής κάθε κινητού είναι σαν τον εγκέφαλό του. Είναι το ολοκληρωμένο κύκλωμα (chip) που είναι υπεύθυνο για την επεξεργασία και την εκτέλεση κάθε εντολής, από το άνοιγμα μιας εφαρμογής μέχρι τον υπολογισμό πολύπλοκων πράξεων.

Αν πιάσουμε για παράδειγμα κάποια παλιότερα μοντέλα iPhone, όπως το iPhone 8, 8 Plus ή X, πρέπει να ξέρετε ότι ο επεξεργαστής τους A11 Bionic, είναι από τους πιο ισχυρούς στην αγορά smartphone. Πέρα από τα benchmarks στα οποία ξεχωρίζει, ο επεξεργαστής της Apple διακρίνεται και στην καθημερινή χρήση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι μπορεί να ανοίξει μεγάλα αρχεία ή να επεξεργαστεί ένα video 4k ανάλυσης πολύ πιο γρήγορα από άλλες
συσκευές smartphone. Η διαφορά στην ταχύτητα ανταπόκρισης είναι επίσης φανερή στο άνοιγμα απαιτητικών εφαρμογών, παιχνιδιών κ.λ.π.

ΤΑ IPHONE SMARTPHONES ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΣΤΟ SOFTWARE KAI HARDWARE

Με το iPhone 6s ήρθε το 3D Τouch, η λειτουργία με την οποία ενεργοποιείται η συσκευή από την πίεση του αντίχειρα σε οθόνη
ενσωματωμένη για πρώτη φορά σε smartphone. Με το 3D Touch έχουμε πιο γρήγορα πρόσβαση σε διάφορες επιλογές της εκάστοτε εφαρμογής. Επίσης, μέσω του 3D Touch είναι εύκολα προσβάσιμο το Portrait Mode των iPhone 7 Plus, 8 Plus και iPhone X.

Από την άλλη, το Face ID του iPhone X, διαβάζει το πρόσωπο του χρήστη ακόμα και όταν αυτός φοράει γυαλιά, έχει μούσια κλπ. Οι
κατασκευαστές Android συσκευών λέγεται πως είναι δύο χρόνια πίσω από το Face ID.

ΤΑ IPHONE EINAI ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΣΤΗΝ ΧΡΗΣΗ

Εδώ είναι που όλοι όσοι έχουν χρησιμοποιήσει iPhone, έστω και για λίγο, θα συμφωνήσουν. Το λειτουργικό σύστημα των Android είναι αρκετά πιο σύνθετο από αυτό των iOS smartphone. Παρά την πολλές αλλαγές που έχει δεχτεί το iOS, η χρήση του παραμένει εύκολη και απλή.

Αν λοιπόν σκέφτεστε να κάνετε τη μετάβαση από Android σε iPhone μεταχειρισμένο ή μη, αλλά ανησυχείτε για την προσαρμογή επειδή είστε χρόνιος χρήστης συσκευών Android, είμαστε εδώ για να σας καθησυχάσουμε.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙΣ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΤΩΝ IPHONE

Εδώ για άλλη μία φορά η Apple δεν συγκρίνεται με τις υπόλοιπες συσκευές. Οι αναβαθμίσεις διατίθενται άμεσα στα iPhone. Ως απλό παράδειγμα αναφέρουμε ότι μόλις μία εβδομάδα από την κυκλοφορία του iOS 11, είχε αναβαθμιστεί το 25% των συσκευών. Σε 4 μόλις μήνες,το ποσοστό είχε ανέλθει στο 65%.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί, ότι πέρα από τις συσκευές της Google, οι υπόλοιποι κατασκευαστές (LG, Samsung, HTC κ.λπ.) χρειάζονται αρκετό χρόνο για να δώσουν στις συσκευές τους τις νεότερες αναβαθμίσεις του Android. Παράλληλα, οι iOS συσκευές
αναβαθμίζονται για μία πενταετία, κάτι που δεν ισχύει για τις Android συσκευές.

ΣΤΟ APPLE STORE ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ

Το App Store και Google Play Store έχουν έκαστο εκατομμύρια εφαρμογές. Παρόλα αυτά, το iOS (και η συνεπαγόμενη προβολή σε
iPhone) προτιμώνται από τους προγραμματιστές, οι οποίοι τα επιλέγουν για να κυκλοφορήσουν τις πιο καινοτόμες εφαρμογές τους.

Μάλιστα, το Google Play Store, συνήθως φιλοξενεί τις πιο επιτυχημένες εφαρμογές, αφού πρώτα έχουν κάνει την εμφάνισή τους στο App Store του iOS και κατ΄ επέκταση στα όλα τα μοντέλα iPhone.

TA IPHONE ΕΧΟΥΝ ΥΨΗΛΗ ΜΕΤΑΠΩΛΗΤΙΚΗ ΑΞΙΑ

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό των συσκευών iPhone είναι η αξία τους τόσο ως προϊόν πώλησης, όσο και ως προϊόν μεταπώλησης. Έχοντας αγοράσει ένα iPhone, ειδικά αν είναι από τα τελευταία μοντέλα, γνωρίζεις εξαρχής ότι έχεις στην κατοχή σου ένα προϊόν με σημαντική δυνατότητα για μεταπώληση.
Σύμφωνα με μελέτη, το iPhone χάνει μόλις το 43% της αξίας του σε διάστημα 1 έτους, την ώρα που τα smartphones της Samsung χάνουν το 64% της αξίας τους σε 1 έτος και της Huawei σχεδόν το 75%, στο ίδιο χρονικό διάστημα. Αυτό συμβαίνει για τον πολύ απλό λόγο, ότι η ζήτηση για αγορά μεταχειρισμένων iPhone παραμένει τεράστια.

ΣΤΟ UNBREAK ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ IPHONE ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΘΕΛΕΣ

Όπως καταλαβαίνεις, το iPhone είναι κάτι παραπάνω από μία συσκευή. Οι δυνατότητες που έχει όσο το χρησιμοποιείς, αλλά και ως προϊόν μεταπώλησης είναι πάρα πολλές και γι’ αυτό σε προτρέπουμε να μας επισκεφτείς!

Στο Unbreak μπορείς να αγοράσεις ένα μεταχειρισμένο iPhone τελευταίας τεχνολογίας με εγγύηση 6 μηνών από εμάς, και να δεις
ακριβώς πόσο εύκολη είναι η χρήση του! Μπορείς επίσης να αναβαθμίσεις το παλιό σου iPhone κάνοντας μία ανταλλαγή παλιού
iPhone με ένα καινούργιο ή ένα μεταχειρισμένο διαφορετικού μοντέλου. Ανακάλυψε σήμερα τα οφέλη της αγοράς Apple συσκευών και βρες στο site μας το μεταχειρισμένο iPhone που πάντα ήθελες!